Albsig shoqeri sigurimesh

Tag: sigurimi nga termeti

Sigurimi nga tërmeti: A ja vlen?

Sigurimi nga tërmeti: A ja vlen?

Në një botë ku aktivitetet sizmike përbëjnë një kërcënim të vazhdueshëm për shtëpitë dhe komunitetet tona, çështja nëse sigurimi nga tërmetet është një investim i kujdesshëm duket i madh....

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?