Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i Parave në Kasafortë

  • Home
  • Sigurimi i Parave në Kasafortë
Sigurimi i Parave në Kasafortë

SIGURIMI I PARAVE NË KASAFORTË

Paratë dhe transaksionet monetare janë absolutisht thelbësore për çdo biznes! Por kur keni të bëni me para, ekziston gjithmonë një rrezik dhe ne e kuptojmë këtë. Humbja në para si pasojë e grabitjeve apo vjedhjeve mund të jetë katastrofike. Kjo është arsyeja pse Polica Albsig e Sigurimit të Parave në Kasafortë mbron paratë e biznesit tuaj në 24 orë! Ky sigurim mbulon humbjen ose dëmin e mjeteve monetare të siguruara në kasafortë /kasë ndaj vjedhjes, grabitjes përmes hyrjes apo daljes me dhunë apo forcërisht nga objekti i siguruar, duke ofruar mbrojtje për çdo Bankë, Shoqëri Këmbimi Valutor, apo institucion tjetër financiar që ruan apo administron mjete monetare.

ÇFARË PËRFSHIN

Polica e Sigurimit të Parave në Kasafortë mbulon dëme dhe humbje në kartmonedha të ruajtura në:

  • Kasafortë
  • Cashtronik
  • Kasë

DËMET E MBULUARA

Do të dëmshpërbleheni për humbjet monetare në rastet e:

  • Vjedhjes ose tentativës për vjedhje të tyre,
  • Grabitjes (hyrjes dhe/ose daljen me forcë dhe/ose të dhunshme)

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online