Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi nga Aksidentet i Nxënësve dhe Studentëve

 • Home
 • Sigurimi nga Aksidentet i Nxënësve dhe Studentëve
Sigurimi i Nxenesve dhe Studenteve

SIGURIMI NGA AKSIDENTET I NXËNËSVE DHE STUDENTËVE

Me rritjen e kostove të kujdesit mjekësor dhe mundësinë e lartë të sëmundjeve të papritura, sigurimi i cilësisë së shëndetit tuaj nuk është diçka që mund të anashkalohet, por një faktor shumë i domosdoshëm për t’u marrë parasysh. Pavarësisht nëse jeni në vitet e para të shkollimit, apo do të filloni universitetin, ekzistojnë plane sigurimi për nxënës dhe studentë. Kjo policë; jo vetëm që do t’ju mbajë të shëndetshëm në ambjentet e shkollës dhe do t’ju ndihmojë të kurseni para, por shumica e kolegjeve dhe universiteteve jashtë vendit kërkojnë dëshmi të sigurimit shëndetësor të studentëve.

ÇFARË PËRFSHIN

 • Shpenzimet e trajtimit mjekësor në të gjitha entet shëndetësore
 • Shpenzimet për medikamentet mjekësore
 • Paaftësinë e perhershme të plotë ose të pjesshme
 • Vdekjen ose zhdukjen e shkaktuar nga aksidenti, etj.

DËMET E MBULUARA

 • Helmimi akut
 • Mbytja
 • Ngrirja
 • Goditja dhe djegia nga rrezet e diellit
 • Dëmtime të shkaktuara nga sforcime fizike
 • Asfiksia, etj.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?