Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i Aksidenteve të Minatorëve

  • Home
  • Sigurimi i Aksidenteve të Minatorëve
sigurimi i aksidenteve

SIGURIMI I AKSIDENTEVE TË MINATORËVE

Një nga asetet kryesore të një kompanie minerare është fuqia e saj punëtore. Humbja e një punonjësi si pasojë e shëndetit të keq, aksidentit ose paaftësisë mund të ketë pasoja të mëdha si për kompaninë, ashtu edhe për punonjësin. Kur një minator pëson dëmtim ose sëmuret në vendin e punës, një ndër shqetësimet më urgjente do të ishte si t’i mbijetonte pasojave financiare. Dëmtimi shpesh kërkon një periudhë kohe larg punës, humbjen e plotë të aftësisë për punë, ose dhe humbjen e jetës. Në rast aksidentesh të tilla, duhet të jeni të vetëdijshëm për rrezikun me të cilin përballeni në mënyrë që të keni mbulim të mjaftueshëm sigurimi. Policat tona të Sigurimit të Aksidentit, Shëndetit dhe Paaftësisë ofrojnë mbulim për minatorët dhe familjet e tyre, duke lehtësuar financiarisht rrethanat fatkeqe.

ÇFARË PËRFSHIN

  • Dëmshpërblim për paaftësi të përkohshme ose të përhershme
  • Dëmshpërblim pas vdekjes aksidentale
  • Shpenzimet mjekësore

DËMET E MBULUARA

  • Humbja e jetës
  • Dëmtimet fizike
  • Ngrirja
  • Thithja e gazeve të papritura, djegiet dhe lëndimet e muskujve dhe nervave, ndrydhjet dhe frakturat gjatë punës, etj.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?