Albsig shoqeri sigurimesh

Tag: sigurime

Si te blejme siguracion makine online

Si te blejme siguracion makine online

Siguracioni i makinës mbulon përgjegjësinë e të siguruarit ndaj palëve të treta për dëme të ndodhura vetëm në territorin e Republikës së Shqipërisë. Mënyrat si mund të blejmë siguracionin e...

Sigurimet më të çuditshme në botë

Sigurimet më të çuditshme në botë

Industria e sigurimeve ekziston prej qindra vjetësh dhe ofron polica për të mbuluar pothuajse çdo rrezik të imagjinueshëm. Megjithëse shumë sigurime kanë vlerë reale dhe mbrojnë nga rreziku i...

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?