Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i Mjeteve Fluturuese

  • Home
  • Sigurimi i Mjeteve Fluturuese
Sigurimi për Mjetet Fluturuese

SIGURACIONI I MJETEVE FLUTURUESE

Siguracioni i Mjeteve Fluturuese ofron mbulim të përgjegjësisë dhe pronës për avionë dhe mjete të tjera fluturimit. Sigurimi i Mjeteve Fluturuese mund të blihet për lloje të ndryshme mjetesh, duke përfshirë avionë standardë, avionë privatë, helikopterë, si dhe hidroplane. Ndërsa sigurimi i trupit të mjetit fluturues mbulon riparimin ose zëvendësimin e mjeteve fluturuese dhe pjesëve të dëmtuara, sigurimi i aksidenteve të aviacionit do të mbulojë pretendimet e përgjegjësisë nga lëndimi ose humbja e jetës.
Albsig ofron nivele të ndryshme mbulimi në varësi të faktit nëse mjeti fluturues përdoret për kënaqësi ose për qëllime komerciale. Një biznes aviacioni mund të ketë nevojë për mbulim nëse ofron shërbime trajnimi fluturimi. Një kompani mund të blejë gjithashtu sigurim për flotën e saj të avionëve, etj.

ÇFARË PËRFSHIN

  • Dëmshpërblime ndaj palëve të treta
  • Zëvendësimi ose riparimi i mjetit fluturues
  • Përgjegjësia ligjore ndaj pasagjerëve

DËMET E MBULUARA

  • Dëme fizike aksidentale
  • Dëme të pronës personale
  • Humbja aksidentale e mjetit fluturues

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?