Albsig shoqeri sigurimesh

Tag: sigurimi i shendetit

Shëndeti: Si ta mbrojmë atë

Shëndeti: Si ta mbrojmë atë

Shëndeti është një nga gjërat më të shtrenjta dhe të rëndësishme që kemi ne si njerëz. Të gëzosh shëndet të plotë është një bekim i vërtetë. Aq sa i...

Publicitet, paketat e shëndetit

Publicitet, paketat e shëndetit

Paketa e shëndetit “Sigurimi nga sëmundjet” ofrohet për të gjithe Ju, punëmarrësit, familjarët, fëmijët, etj. Kjo risi në tregun shqiptar të sigurimeve ka për qëllim kompensimin e shpenzimeve mjekësore...

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online