Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi Kids/Youth

 • Home
 • Sigurimi Kids/Youth
Sigurimi i Nxenesve dhe Studenteve

SIGURIMI KIDS/YOUTH

Me rritjen e kostove të kujdesit mjekësor dhe mundësinë e lartë të sëmundjeve të papritura, sigurimi i cilësisë së shëndetit tuaj nuk është diçka që mund të anashkalohet, por një faktor shumë i domosdoshëm për t’u marrë parasysh. Pavarësisht nëse jeni në vitet e para të shkollimit, apo do të filloni universitetin, ekzistojnë plane sigurimi për nxënës dhe studentë. Kjo policë; jo vetëm që do t’ju mbajë të shëndetshëm në ambjentet e shkollës dhe do t’ju ndihmojë të kurseni para, por shumica e kolegjeve dhe universiteteve jashtë vendit kërkojnë dëshmi të sigurimit shëndetësor të studentëve.

ÇFARË PËRFSHIN

 • Shpenzimet e trajtimit mjekësor në të gjitha entet shëndetësore;
 • Paaftësinë e përhershme të plotë ose të pjesshme sipas kushteve të sigurimit;
 • Vdekjen ose zhdukjen e shkaktuar nga aksidenti,etj.

DËMET E MBULUARA

 • Helmimi akut
 • Mbytja
 • Dëmtime të shkaktuara nga sforcime fizike (me përjashtim të hernies)
 • Asfiksia me origjinë jo patologjike
 • Mungesa e përvojës apo pakujdesitë,etj.

SIGURIMI BËHET PËR:

 • FËMIJËT – sipas këtyre Kushteve të Sigurimit janë të miturit mbi moshën 0-15 vjeç, të cilët frekuentojnë ciklin e arsimit para-universitar, ose të ashtuquajturin arsim të detyrueshëm.
 • Të rinjtë – sipas këtyre Kushteve të Sigurimit janë personat madhore perkatesisht nga mosha (15-25 vjec) te cilet kryejnë studimet universitare, pasuniversitare, fakultetin e dyte etj.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?