Albsig shoqeri sigurimesh

Category: Sigurimi nga Termeti

Sigurimi nga tërmeti: A ja vlen?

Sigurimi nga tërmeti: A ja vlen?

Në një botë ku aktivitetet sizmike përbëjnë një kërcënim të vazhdueshëm për shtëpitë dhe komunitetet tona, çështja nëse sigurimi nga tërmetet është një investim i kujdesshëm duket i madh....

Sigurimi i pronës nga tërmeti

Sigurimi i pronës nga tërmeti

A është prona juaj e siguruar nga tërmeti? Albsig, Shoqëria e Sigurimeve lider në tregun e sigurimeve në Shqiperi, ka marrë një vëmendje të madhe brenda dhe jashtë vendit....

Sigurimi i banesave me Albsig

Sigurimi i banesave me Albsig

 Blerja e një banese është investimi më i madh që shumica e njerëzve bëjnë. Sidoqoftë, fakti që ju mund të zotëroni një banesë pa një policë sigurimi anashkalon konceptin...

Sigurimi i Pronës: Ku dhe Si?

Sigurimi i Pronës: Ku dhe Si?

Sigurimi i pronës dhe sigurimi i pasurisë së paluajtshme është një sigurim, i cili duhet të bëhet pothuajse nga çdo njeri. Asnjë nga ne nuk është i sigurt përsa...

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?