MENUMENU
Sigurim i Detyrueshem TPL
BLI ONLINE
Sigurim Kasko

Me sigurimin Kasko, Albsig ju garanton kompensimin e dëmit material të shkaktuar në automjetin tuaj me rastin e aksidentit në trafik edhe atëherë kur ju e keni shkaktuar fatkeqësinë.

MË SHUMË
Sigurim Oferte

Sigurimi i Garancisë së Ofertës, ofrohet nga Siguruesi për subjektet pjesmarrëse në tender, që i janë/apo do ti përgjigjen kerkesës për ofertim të Autoritetit Kontraktor.

MË SHUMË
Sigurim Prone
BLI ONLINE
Sigurim i Shëndetit

Sigurimi i shendetit bazë përmban 3 paketa të fashës ekonomike duke synuar një shtrirje të gjerë në treg për fleksibitetin dhe përballimin lehtësisht financiar.

MË SHUMË
Sigurim CAR

CAR i ofrohet të gjithë ndërtuesve në projektet inxhinjerike si: ndërtesa banimi, zyra, spitale, fabrika, rrugë, hekurudha, ura, tunele, etj.

MË SHUMË
Polica e Sigurimit ne Udhetim

Ky sigurim mbulon humbjet e ndodhura që mund të lindin nga aksidente të ndryshme,ndërhyrjet mjeksore nga sëmundje akute, si dhe shpenzimet e riatdhesimit në rast sëmundje.

BLI ONLINE
Albsig Standart

Opsioni ideal për shëndetin tuaj.Pajisuni me Karten Standart në Albsig dhe çdo gjë do e keni të sigurtë në perditshmerine tuaj.

BLI ONLINE

PRODUKTET TONA

Dëmet pezull/Albsig me numrin me të vogël të dosjeve
Postuar më 24/05/2021

  Burimi: Vizional Ndërgjegjësohet Tregu i Sigurimeve, dëmet pezull sa vijnë e pakësohen Shoqëritë e sigurimeve sa vijnë e rrisin më shumë përgjegjshmërinë ndaj klientit duke shlyer në kohë detyrimet për dëmet e shkaktuara dhe duke zvogëluar sa më shumë dëmet pezull për shkak të problematikave që ato mbartin. Ky fenomen faktohet fare qartë nga […]

Endrra e Soirdios, 14-vjeçari që sfidon autizmin me kitarë realizohet nga Albsig
Postuar më 24/05/2021

Burimi: Vizional Notat e pentagramit duket sikur i lexohen te sytë e shkruar që i rrezëllin me plot shpresë. Heshtja e tij flet më shumë se sa fjalët.  Është i përqëndruar gjithmonë te muzika. Hera- herës nxjerr telefonin nga xhepi dhe nis e akordon notat muzikore. Endrra e tij për muzikën tashmë i është plotësuar […]

Të gjitha

Njoftim

Duke fillur nga data 1 Korrik 2021, ka hyrë në fuqi neni 14 i Ligjit: 32/2021 mbi Raportin Evropian të Aksidenteve. Versionin PDF të këtij Raporti mund ta shkarkoni në linkun në vijim.

 

RAPORTI EVROPIAN I AKSIDENTEVE

You have Successfully Subscribed!

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBSIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Bli siguracionin e Makines tuaj ONLINE
💳 Blini TPL Online
Bli siguracionin e Shendetit ne Udhetim ONLINE
💳 Blini SHU Online