Albsig shoqeri sigurimesh

Ekipi Ynë

Zv. Drejtor i Përgjithshëm

Plarent HAMZAJ

Zv. Drejtor i Përgjithshëm

Dritan KASTRATI

Drejtor Finance

Irfan LAMI

Zv. Drejtor

Rrok ZADEJA

Departamenti i Marrjes në Sigurim të Pronës dhe Risigurimit
Zv.Drejtor

Matilda OROZI

Departamenti i Marrjes në Sigurim të Pronës dhe Risigurimit
Drejtor i Sigurimit të Garancive

Rafaela KARA

Departamenti i Marrjes në Sigurim të Pronës dhe Risigurimit
Drejtor i Sigurimit të Përgjegjësive

Elvis BEQIRI

Departamenti i Sigurimit të Pronës dhe Risigurimit
Drejtor

Redi UJKASHI

Drejtoria e Sigurimeve në Bashkëpunim me Bankat
Drejtor

Etleva ÇARKAXHIA

Drejtoria e Sigurimit për Individin dhe Biznesin e Vogël
Drejtor

Arjon DAKOLI

Drejtoria e Shitjeve Alternative dhe Inovacionit
Drejtor

Beatrice DURO

Drejtoria e Sigurimeve Motorike dhe Administrim Rrjeti
Drejtor

Klodian GJONAJ

Drejtoria e Sigurimeve Kasko dhe GPS
Drejtor

Nikollaq LEKA

Drejtoria e Sigurimit të Shëndetit
Drejtor

Agostin ÇOKU

Departamenti Juridik
Drejtor

Etleva DULJA

Departamenti i Riskut dhe IT
Drejtor

Leonard FEZOLLARI

Departamenti i IT
Drejtor

Valbona DAKO

Departamenti i Marketingut
Drejtor i Përgjithshëm, ALBSIG INVEST

Elton KORBI

Drejtor i Përgjithshëm, ALBSIG JETË

Ervin SPAHIU

about

ALBSIG - Gjithmonë Shikojmë Përpara!

Ne besojmë se shërbimi i mirë vjen nga marrëdhëniet e forta që krijohen te ekipi ynë, nga përkushtimi i çdo dite për të dhënë më të mirën dhe nga fryma e përfshirjes dhe solidaritetit me klientët. Që nga dita e parë e punës dhe gjatë gjithë viteve të përvojës, sfidojmë veten për të qenë gjithmonë në lartësinë e duhur, zhvillohemi për t'iu përgjigjur sa më mirë nevojave të çdo klienti, sepse i konsiderojmë si partnerët tanë më të vlefshëm.

Ne synojmë që çdo pjesëtar i stafit tonë jo vetëm të gjejë veten në një mjedis pune produktiv dhe dinamik, por edhe të shtojë vlerat në kulturën e punës sonë, duke dhënë kontribut në rritjen si individë dhe si profesionistë. Nuk e kursejmë kohën tonë për të bërë edhe diçka më shumë; për klientin, por edhe për çështjet sociale. Japim kontributin tonë në shoqërinë shqiptare që ndryshon çdo ditë për më mirë.

Në stafin tonë, burrat dhe gratë zënë vend të barabartë në çdo aspekt të punës. Nuk bëjmë dallime brezash, por energjinë dhe ambicien rinore e ndërthurim me përvojën dhe kualifikimin e më të vjetërve për ta kthyer diversitetin në një aset të domosdoshëm për ecjen përpara. Nxisim idetë e reja dhe mbajmë dyert e hapura për të zgjidhur çdo problem me komunikim njerëzor e mirëkuptim reciprok. Në stafin tonë, çdokush ndihet i sigurt në rolin e tij dhe këtë siguri e përcjellim tek klientët tanë. Ky është qëllimi ynë kryesor dhe rruga që kemi zgjedhur për ta arritur, është ajo e ruajtjes së vlerave që na bashkojnë me ta.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?