Covid-19/ Janar-Qershor Albsig rritet me 19.38% ndërsa tregu pëson rënie me 5.11%

Situata e vështirë e krijuar nga COVID-19, karantinimi dhe kufizimi i lëvizjeve, rënia e të ardhurave tek qytetarët, shtimi i papunësisë , duket se ka sjellë pasoja në tëresi ne tregun e sigurimeve po jo në Albsig, pasi kjo e fundit ka përdorur strategji të veçanta për menaxhimin e situatës së krijuar. Shërbimi ndaj klientëve […]

Albsig Jetë sh.a, starton në treg kompania e katërt e sigurimit të jetës

Albsig Jetë sh.a garanton tashmë standardet më të larta të sigurimit të jetës si përsa i përket procedurave dhe vlerësimit ashtu dhe çmimeve / primeve të ofruara për klientët. Albsig Jetë është kompania e parë që licensohet në tregun e sigurimit të jetës që nga viti 2004. Aktualisht, në këtë treg veprojnë tre kompani, SiCRED, […]

Albsig Invest Sh.a, kompania më e re e Fondeve të Pensionit dhe Fondeve të Investimit

Albsig Invest sh.a është sipërmarrja më e re e licensuar për të vepruar si shoqëri administruese e fondeve të pensioneve vullnetare si dhe për administrimin e aseteve të sipërmarrjeve të investimeve kolektive. Albsig Invest ka startuar në treg që në janar të këtij viti me strategji të re dhe efikase si për fondin e pensioneve […]

Trajtimi i dëmeve, procedurat, problematikat, administrimi, kërkesat ligjore dhe rregullatore

Me 13 prill 2019 u zhvillua trajnimi me temë: “Trajtimi i dëmeve, procedurat, problematikat, administrimi, kërkesat ligjore dhe rregullatore”. Realizimi i këtij sesioni trajnimesh me vlera shumë të rëndësishme ka si qëllim mbarëvajtjen e punës lidhur me dëmet dhe trajtimin e tyre. Fokus të rëndësishëm ne kete trajnim zuri zbatimi me korrektësi i procedurave ligjore , standarteve, […]

Trajnimi mbi Administrimin e Kontratave te detyrueshme motorrike

Me 30 mars 2019 u zhvillua trajnimi mbi Administrimin e Kontratave te detyrueshme motorrike, Licensimin e Agjenteve dhe problematikat mbi menaxhimin dhe shitjen e kontratave. Në trajnim morën pjesë më shumë se 50 agjent dhe specialistë të marrjes në sigurim të rinj dhe me përvojë, nga të gjitha Degët e Albsig të shtrira në të […]

AMF miraton udhëzimin për sistemin “Bonus-Malus”

Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka miratuar udhëzimin “Mbi zbatimin e sistemit Bonus-Malus në sigurimin MTPL e brendshme”. Udhëzimi përcakton kriteret për llogaritjen e skemës universale të sistemit “Bonus-Malus” që do të zbatohet nga të gjitha shoqëritë e sigurimit që ofrojnë produktin TPL e brendshme në kategoritë B1 (autovetura) dhe B2 (furgona, mikrobuzë). Udhëzimi […]

Trajnimi mbi produktet e sigurimit vullnetar te prones

Më.dt.09.03.2019 u zhvillua trajnimi mbi produktet e sigurimit vullnetar te prones konktretisht “Zjarr” dhe “inxhinierike, CAR/EAR si dhe prezantimi I brandit te ri te Albsig. .Në trajnim morën pjesë më shumë se 40 Drejtues Degesh te Albsig ne Tirane dhe neper rrethe dhe specialiste të marrjes në sigurim të rinj dhe me përvojë. Qëllimi i këtij […]

Albsig mbështet teatrin “Migjeni” me shfaqjen “Jugori”

Shoqëria e Sigurimeve Albsig e njohur si promotore e vlerave artistike e kulturore, këtë fundvit ka mbështetur vënien në skenë të dramës “Jugori” me regji të Dino Mustafiq dhënë në teatrin “Migjeni” në Shkodër. Përgjegjësia sociale, promovimi i vlerave kulturore të vendit, të njerëzve të shquar të artit, mbështetja për ata që kanë bërë histori. […]

Albsig, pjesmarrëse në Ditën e Karrierës 2018. “Hidh Hapin Tënd”

  Dita e Karrieres 2018. “Hidh Hapin Tënd”. Event ky i organizuar nga Fakulteti Ekonomise,Universiteti i Tiranes zhvilluar me dt.19 prill 2018. Ne panairin e “Dites se karrierës”,moren pjese 60 kompani te cilat ekspozuan ofertat e punës në Fakultetin e Ekonomisë, ku mes tyre ishte dhe Albsig pjese e Kastrati Group. Shoqeria jone gjithmone eshte […]

Paketa Albsig Superior

Ju e dini që për mua, familja është shumë e rëndësishme dhe për ta siguruar kam zgjedhur ALBSIG! Kemi zgjedhur paketën e sigurimit të shëndetit “ALBSIG SUPERIOR” dhe përfitoj “Check Up” vjetër dhe përfitime në rast shtrimi në spital deri në vlerën 10,000 Euro, të gjithë në spitalet më të mira private. ALBSIG, pjesë e […]