Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim për Studentët

  • Home
  • Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim për Studentët
Sigurimi i Shendetit ne Udhetim per Studentet

SIGURIMI I SHËNDETIT NË UDHËTIM PËR STUDENTËT

Nëse keni vendosur të studioni jashtë vendit, keni bërë një zgjedhje sa të rëndësishme, aq edhe të kushtueshme. Tarifat shkollore pavarësisht se përbëjnë një investim të konsiderueshëm në të ardhmen tuaj, janë një shpenzim i madh dhe sigurimi i shëndetit jashtë vendit, ju mbron nga humbje të rënda financiare në rast emergjence. Albsig ofron opsionet më të mira të sigurimit shëndetësor në mënyrë që të merrni vendime të zgjuara për shëndetin dhe sigurinë tuaj personale nëse jeni student jashtë vendi dhe keni nevojë të paguani për trajtimin mjekësor, apo riatdhesimin urgjent.

ÇFARË PËRFSHIN

  • Shpenzime për ndihmën mjekësore urgjente mbulim 100% (përfshirë Covid – 19)
  • Dëmshpërblim në rast të humbjes së jetës nga aksidentet
  • Shpenzime për riatdhesim

DËMET E MBULUARA

  • Sëmundje akute
  • Aksidente
  • Humbja e jetës

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?