Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i pronës nga tërmeti

  • Home
  • Sigurimi i pronës nga tërmeti
Sigurimi i pronës nga tërmeti

A është prona juaj e siguruar nga tërmeti?

Albsig, Shoqëria e Sigurimeve lider në tregun e sigurimeve në Shqiperi, ka marrë një vëmendje të madhe brenda dhe jashtë vendit.

Ka dy lloje politikash sigurimi, që mund të zgjidhni për të siguruar pronën tuaj:

  • Sigurimi nga vjedhja
  • Sigurimi nga zjarri dhe rreziqet shtesë (ku përfshihen tërmetet, përmbytjet etj.)

Asnjë nga ne nuk është i sigurt përsa i përket sigurimit të pronës dhe sigurimit të pasurisë së paluajtshme, sepse ne nuk mund t’i parashikojmë dhe të mbrohemi nga katastrofat natyrore si tërmeti dhe të gjithë ne jemi të rrezikuar në këtë aspekt.

Nëse shtëpia juaj është shkatërruar ose dëmtuar nga një tërmet, a mund t’i përballoni shpenzimet e rindërtimit?
Nëse sendet tuaja personale janë shkatërruar ose dëmtuar nga një tërmet, a keni mundësi t’i zëvendësoni ato?
Nëse shtëpia juaj bëhet e pabanueshme si pasojë e një tërmeti, a mund të përballoni strehim të përkohshëm?

Albsig prej vitesh ndodhet pranë jush, duke ju mbrojtur dhe duke ofruar politika sigurimi, të cilat kanë si qëllim mbrojtjen e aseteve tuaja. Përkrahjet për tërmetet mund të mbulojnë riparimet e nevojshme si rezultat i dëmtimit të tërmetit, jo vetëm në shtëpinë tuaj, por edhe në struktura të tjera në pronën tuaj, si një garazh. Përkrahjet mund të sigurojnë gjithashtu koston e pastrimit pas tërmetit dhe shpenzimet shtesë të jetesës që bëni gjatë riparimit të dëmit.

Merrni parasysh situatën tuaj personale dhe financiare kur merrni vendimet tuaja të mbulimit.

Bli online sigurimin e shtëpisë

Albsig. sh.a është e vetmja shoqëri sigurimesh në treg që ka numrin më të vogël të dëmeve pezull. Urojmë që mos të përsëritet më situata në të cilën u gjendën shqiptarët në Nëntorin e vitit 2019, ku tërmeti i fuqishëm tronditi jo vetëm themelet e shtëpive të gjithësecilt prej nesh, por edhe sigurinë e jetës së konsumatorëve. Për këtë Shoqëria e Sigurimit Albsig, pjesë e Kastrati Group, kujtohet se përgjatë dy tërmeteve të vitit 2019 ishte një tjetër mundësi për të treguar aftësinë e saj paguese, mbajtjen e fjalës kundrejt të siguruarve të cilët, kane marrë dëmshpërblimin e tyre deri tek i siguruari i fundit. Mbi të gjitha, vlerën më të madhe e ka siguria që në ditë të tilla është një ndihmë e rëndësishme për atë që e ka, kundrejt një pagese të papërfillshme në krahasim me dëmin që mund të të krijojë një fatkeqësi natyrore, zjarri, përmbytjet apo çdo aksident tjetër

Të qenit proaktiv me sigurimin ndaj tërmeteve mund të ndihmojë në mbrojtjen e asaj që ka të ngjarë të jetë aseti juaj më i madh financiar: shtëpia juaj.

Albsig mbështet gjithmonë klientët e saj dhe ju jep prioritet gjërave më të rëndësishme siç janë: familja, shëndeti dhe shtëpia. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën, ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.

Shmang çdo risk financiar duke siguruar shtëpinë nga rreziqet: zjarr, rrufe, eksplozion, tërmet. Kurseni kohë dhe para, dhe jetoni të sigurt me mbështetjen dhe sigurinë e Albsig!

Paketa e Sigurimit “Standard” është çelësi i sigurisë së çdo kryefamiljari që i jep mundësi që në çdo rast dëmi të jetë i mbuluar edhe në rast tërmetesh! Nuk ke pse pret më! Tashmë me blerjen online të Sigurimit të Shtëpisë në Albsig .

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?