Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i Pronës: Ku dhe Si?

  • Home
  • Sigurimi i Pronës: Ku dhe Si?
Sigurimi i Pronës: Ku dhe Si?

Sigurimi i pronës dhe sigurimi i pasurisë së paluajtshme është një sigurim, i cili duhet të bëhet pothuajse nga çdo njeri. Asnjë nga ne nuk është i sigurt përsa i përket sigurimit të pronës dhe sigurimit të pasurisë së paluajtshme, sepse ne nuk mund t’i parashikojmë dhe të mbrohemi nga katastrofat natyrore, vjedhjet, zjarret, etj. dhe të gjithë ne jemi të rrezikuar në këtë aspekt.

Na lejoni ne te Albsig t’ju ndihmojmë të mbroni pronën ku jetoni dhe pasuritë e tjera të paluajtshme. Ka dy lloje politikash sigurimi, që mund të zgjidhni për të siguruar pronën tuaj:

  • Sigurimi nga vjedhja
  • Sigurimi nga zjarri dhe rreziqet shtesë

Sigurimi nga Vjedhja

Ky sigurim është i domosdoshëm, për të gjithë shtëpitë, zyrat dhe pasuritë e tjera. Ne nuk                                                                                                                                                                                  mund ta parashikojmë nëse mund të na ndodhë diçka e tillë apo kur do të na ndodhi? Shumë njerëz mund të thonë, që: “Unë e kam siguruar pronën time me kamera dhe roje, asgjë nuk mund të më ndodhë.” Ekperienca na ka treguar që fatkeqësisht dhe me ato sisteme sigurimi bizneset dhe shtëpitë përsëri vidhen dhe për të qenë plotësisht të sigurt duhet sigurimi nga vjedhja.

Albsig i ofron sigurimin nga vjedhja, çdo personi juridik apo fizik, që kërkon të sigurojë pajisjet dhe sendet shtëpiake, mallrat, objektet e vlefshme, sendet me vlerë, etj.

Sigurimi nga vjedhja mbron pronarin nga humbjet, dëmtimi dhe shkatërrimi i objekteve të sigurura.

Sigurimi nga Zjarri dhe Rreziqet Shtesë

Rreziku nga zjarri është një rrezik shumë i lartë që i kanoset çdo prone. Prona juaj mund të digjet nga zjarri prej ndonjë aksidenti të shkaktuar nga ju, nga shkaqe natyrore si rrufeja, përmbytjet ose tërmeti. Ky sigurim ju mbron ju dhe familjen tuaj nga këto rreziqe duke bërë që ju mos të humbisni asgjë nga prona juaj dhe në raste të tilla fatkeqësie.

Sigurimi i pronës jo vetëm, që ju mbron nga humbja e pasurive të paluajtshme, sendeve dhe mallrave, por ju mbron dhe psikologjikisht, pasi prej sigurimit të pronës ju mund të flini të qetë dhe të sigurtë. Kjo për arsye, sepse në çdo rast ju dhe familja juaj jeni të mbrojtur.

Sigurimit nga zjarri mund t’i shtoni dhe mbulim nga rreziqe të tjera shtesë, si sigurimi nga përmbytja, stuhia, breshëri dhe tërmeti. Rreziqe, të cilat kohët e fundit në Shqipëri duket se po shtohen. Sigurimi nga tërmeti ju mbron ju dhe familjen tuaj të mos mbeteni të pastrehë, në raste tërmeti dhe ju mbulon rikonstrukturimin e shtëpisë.

Albsig prej vitesh ndodhet pranë jush, duke ju mbrojtur dhe duke ofruar politika sigurimi, të cilat kanë si qëllim mbrojtjen e aseteve tuaja. Qëndroni të sigurtë fizikisht dhe psikolgjikisht, mbrojini pasuritë tuaja me sigurim prone dhe sigurim të pasurive të paluajtshme me Albsig.

Nëse akoma jeni në mëdyshje nëse duhet ta mbroni pronën tuaj apo jo, informohuni më shumë me agjentët tanë. Mund të na kontaktoni nëpërmjet email-it, telefonit, duke plotësuar formën e kontaktit, ose të na vizitoni në zyrat tona, ku ne do të jemi më se të lumtur t’ju informojmë më shumë rreth politikave të sigurimit, sigurimit të pronës dhe sigurimit të pasurive.

 

 

 

 

 

 

 

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?