Albsig shoqeri sigurimesh

ALBSIG dëmshpërblen në kohë rekord, vlerën 2.4 milion euro, për dëmin kolosal të shkaktuar nga djegia e fabrikës së bojrave

  • Home
  • ALBSIG dëmshpërblen në kohë rekord, vlerën 2.4 milion euro, për dëmin kolosal të shkaktuar nga djegia e fabrikës së bojrave
ALBSIG dëmshpërblen në kohë rekord, vlerën 2.4 milion euro, për dëmin kolosal të shkaktuar nga djegia e fabrikës së bojrave

Një zjarr i përmasave të mëdha, më 23 Shtator 2023, shkaktoi një dëm kolosal në kompaninë e bojrave Deutch Color, e cila për fat ishte e siguruar nga shoqëria Albsig, pjesë e Kastrati Group, për sigurimin nga zjarri edhe jo vetëm. Menjëherë u aktivizuan mekanizmat e vlerësimit dhe përcaktimit të dëmit financiar, i cili këtë herë theu rekord për kohën e likujdimit, cilësinë e dëmshpërblimit dhe shumën e lartë prej 2.4 milionë euro.

deutche color zjarrideutche color demi nga zjarrideutch color demi nga zjarrideutche color sigurimi nga albsig

z. Daniel Sfarku Albsig sigurohuPërfaqësuesi i kompanisë Deutche Color, z. Daniel Sfarku shprehet që Albsig, pjesë e Kastrati Group, tejkaloi pritshmëritë me dëmshpërblimin në kohë rekord, duke bërë që kompania Deutche Color të mund të fillojë menjëherë me ringritjen e plotë të kapaciteteve në prodhim.

 

Dritan Kastrati albsig sigurime

Z. Dritan Kastrati, Zv/Drejtor i Përgjithshëm i Albsig:

“Albsig në politikën e saj kundrejt klientit të siguruar, ka një mision, atë të dëmshpërblimit në kohë sa më të shkurtër të mundshme. Në rastin konkret, kemi vënë në lëvizje të gjitha departamentet e vlerësimit të dëmit, për të mbaruar procedurat në kohë rekord dhe sot që flasim përveç këstit të parë të lëvruar brenda 7 ditëve të para, i siguruari ka marrë në bankë vlerën prej 2.4 milion euro.”

Plarent Hamzaj - albsig sigurimeZv/Drejtori i Përgjithshëm i Albsig, z. Plarent Hamzaj, flet për mbështetjen e Albsig, pjesë e Kastrati Group, në baza të forta financiare, bashkëpunimin me gjigandin botëror të risigurimeve Hanover Re, duke bërë të mundur likujdimin e dëmit 2.4 milion euro. Ai theksoi se Albsig është lider në treg për sigurimin e pronës dhe atë të biznesit dhe gjjthashtu ka dhënë prova që në bashkëpunim me risiguruesit, ka treguar koherencë në dëmshpërblimet e më shumë se 1700 rasteve gjatë tërmeteve të 2019.

 

Albsig, pjesë e Kastrati Group, është Shoqëria Nr. 1 për dëmshpërblimet në vend duke e bërë kështu lider në industrinë e sigurimeve.

 

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?