Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i banesave/bizneseve

  • Home
  • Sigurimi i banesave/bizneseve
Sigurimi i banesave/bizneseve

Sigurimi i banesave Albsig

Mbroni pronën tuaj nga rreziqet natyrore dhe jo vetëm. Dhe po aq e rëndësishme sa sigurimi i pasurisë tuaj, është dhe kompania që zgjidhni. ALBSIG, pjesë e Kastrati Group, është një garanci më shumë për sigurinë e pronës dhe pasurisë tuaj.

Sigurimi i banesave Albsig

Shërbimet e sigurimi të pasurisë nga ALBSIG përfshijnë, sigurimin e shtëpive, apartamenteve, dyqaneve, magazinave, zyrave apo objekteve të tjera, makinerive, pajisjeve dhe inventarit të tyre ekonomik si dhe sigurimin e formave të tjera të pasurisë suaj nga rreziqet natyrore të tilla si; zjarri, eksplozioni, tërmetet, përmbytjet, stuhitë, rrëshqitjet e tokës etj.

Për më shumë mund ta kontaktoni në adresën e e-mail info@albsig.al, drejtohuni në adresën Rr.”George Ë. Bush” Nr.10 Tiranë, Tel: +355 42254764 ose në Cel :+355682052744 dhe çdo pikë tjetër ALBSIG.

ALBSIG
Ju kthen buzëqeshjen!

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online