Albsig shoqeri sigurimesh

Paketa Albsig Superior

  • Home
  • Paketa Albsig Superior
Paketa Albsig Superior

Ju e dini që për mua, familja është shumë e rëndësishme dhe për ta siguruar kam zgjedhur ALBSIG! Kemi zgjedhur paketën e sigurimit të shëndetit “ALBSIG SUPERIOR” dhe përfitoj “Check Up” vjetër dhe përfitime në rast shtrimi në spital deri në vlerën 10,000 Euro, të gjithë në spitalet më të mira private.

ALBSIG, pjesë e Kastrati Group, është një garanci më shumë për sigurinë e shëndetit tim dhe familjes time!

Për të përfituar paketën e sigurimit të shëndetit “ALBSIG SUPERIOR” mund të me e-mail në adresën [email protected], në adresën Rruga “George Ë. Bush”, Nr.10 Tiranë, Tel: +355 42254764, Cel :+355 68 20 52 744 dhe në çdo pikë ALBSIG në rrethe.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?