Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi Kasko

Sigurimi Kasko

Udhëtimet mund të kenë dhe të papritura apo dëme të padëshiruara! Sigurimi Kasko përmbush nevojat tuaja dhe ofruar mbulim për humbje ose dëmtim të plotë apo të pjesshëm të saj.

Sigurimi Kasko nga ALBSIG është një garanci më shumë për Ju! Bëni zgjedhjen e duhur!

Albsig, ju kthen buzëqeshjen!

Pjesë e Kastrati Group.

Mund të kontaktoni përmes e-mail në adresën [email protected], në adresën Rruga “George Ë. Bush”, Nr.10 Tiranë, Tel: +355 42254764, Cel :+355 68 20 52 744 ose në çdo pikë ALBSIG në rrethe.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?