Albsig shoqeri sigurimesh

Albsig, pjesmarrëse në Ditën e Karrierës 2018. “Hidh Hapin Tënd”

  • Home
  • Albsig, pjesmarrëse në Ditën e Karrierës 2018. “Hidh Hapin Tënd”
Albsig, pjesmarrëse në Ditën e Karrierës 2018. “Hidh Hapin Tënd”

Dita e Karrieres 2018. “Hidh Hapin Tënd”. Event ky i organizuar nga Fakulteti Ekonomise,Universiteti i Tiranes zhvilluar me dt.19 prill 2018. Ne panairin e “Dites se karrierës”,moren pjese 60 kompani te cilat ekspozuan ofertat e punës në Fakultetin e Ekonomisë, ku mes tyre ishte dhe Albsig pjese e Kastrati Group. Shoqeria jone gjithmone eshte spikatur si mbeshtetese e brezave te rinje ne rrugen e Karrieres. Kompanite e pranishme në event ekspozuan ofertat mbi praktikat mësimore, internshipet, mundësitë e punësimit, trajnimet dhe workshopet. Albsig.sh.a pjese e Kastrati Group ka qene dhe është gjithmonë e hapur ndaj punëkërkuesve të rinj, me dëshirë për të mësuar dhe për të zhvilluar edhe më tej aftësitë personale dhe profesionale, duke u dhënë hapësirën e kerkuar per te perfituar sadopak eksperiencë në fushën e sigurimeve. Shoqeria e Sigurimeve Albsig ofron mjedisin e duhur për zhvillimin profesional dhe mundësinë e aplikimit të aftësive për profesionistët njekohesisht mbeshtet shume fort dhe brezin e ri te studenteve. Stenden e Albsig e vizituan dhe aplikuan rreth 90 studente ku shumica prej tyre pervec kerkesave per internshipet kerkuan dhe mundesi punesimi dhe praktikimi. Ne kuader te mbeshtetjes se studenteve pjesmarres ne panairin “Dita e Karrieres” Albsig, 10 prej studenteve me te mire pjesmarres ne panair ua mundesoi internshipin prane departamenteve perkatese.

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?