Albsig shoqeri sigurimesh

Sigurimi i banesave me Albsig

 • Home
 • Sigurimi i banesave me Albsig
Sigurimi i banesave me Albsig

 Blerja e një banese është investimi më i madh që shumica e njerëzve bëjnë. Sidoqoftë, fakti që ju mund të zotëroni një banesë pa një policë sigurimi anashkalon konceptin e sigurimit të banesës në tërësi. Shumica prej nesh mendojnë se sigurimi i shtëpisë është një humbje parash pasi është një investim i caktuar për një shkak të pasigurt.

Në Albsig tashmë sigurimi banesës mund të kryhet:

 • në një kohë shumë të shkurtër pranë zyrave tona pa ju shkëputur më tepër nga impenjimet tuaja;
 • ose mund ta bëni direkt vetëm me 4 hapa Online në faqen tonë.

Ju sigurojm që ky do të jetë investimin më i madh e më i rëndësishëm për ju dhe të ardhmen e familjes tuaj.

Arsyet pse është e domosdoshme Sigurimi Banesës:

Blerja përfshin shumë planifikim, kursim dhe hulumtim.

Sidoqoftë, me rritjen e fatkeqësive natyrore, është një ide e mirë për të marr një policë sigurimi. Më pak shpenzime për të shmangur një pengesë të madhe financiare në të ardhmen.

Pse sigurimi i shtëpisë është i domosdoshëm për ju:

 1. Mbrojtja nuk është vetëm për shtëpinë tuaj

Një policë e e sigurimit të banesës nuk mbron vetëm banesën tuaj. Ajo mbulon gjithashtu edhe pajisjet, mobiljet, elementet elektronike dhe mund të zgjidhni mbulime shtesë në policën tuaj.

 1. Siguron një zëvendësim për humbjen tuaj

Sigurimi i banesës tuaj ju jep siguri financiare me përfitimin e shtuar për të zëvendësuar gjërat tuaja të siguruara.

 1. Ju mbron nga fatkeqësitë natyrore

Fatkeqësitë natyrore janë makthi i çdo pronari. Marrja përsipër e shpenzimeve për riparimin e pjesëve të dëmtuar nuk është lloji i barrës që ju dëshironi të vendosni vetë dhe familjen tuaj, veçanërisht kur ata janë në mes të një stresi emocional. Një plan i detajuar i sigurimit të banesës ju mbulon gjatë fatkeqësive natyrore si përmbytjet, rrëshqitjet e tokës dhe tërmetet.

 1. Nuk është e shtrenjtë

Megjithëse një policë sigurimi për banesë mund të duket si një shpenzim i padëshiruar, përfitimet e parashikuara  janë shumë më tepër sesa mund të blejnë paratë.

 1. Mbi të gjitha, siguron qetësi mendore.

Sigurimi i banesë tuaj ju siguron luksin e qetësisë. Pasi të keni zgjedhur policën tuaj dhe të keni paguar primin, mbrojtja e pronës tuaj nuk është më përgjegjësia juaj.

 1. Blerja e policës është proces shumë i thjeshtë.

Pra, duke klikuar në website dhe duke ndjekur 4 hapat e thjeshtë, brenda 2 minutave polica ju arrinë në e-mail.

Çfarë mbulon Sigurimi Banesës:

 • zjarri (rrufeja, eksplozioni, rënia e mjeteve fluturuese apo ngarkesës së tij, perpjekjen për shuarjen e zjarrit)
 • tërmeti
 • përmbytja
 • stuhit
 • rrëshqitjet e tokës
 • breshëri

 

Duke blerë sigurimin e banesës ONLINE me 20% ulje, merrni FALAS kartën shëndetësore Albsig MED me të cilën përfitoni 20%-30% ulje në rrjetet spitalore private!

 

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online