Albsig shoqeri sigurimesh

KASTRATI dhe MANE, tashmë aksionerët kryesorë të “INSIG Jetë”

  • Home
  • KASTRATI dhe MANE, tashmë aksionerët kryesorë të “INSIG Jetë”
KASTRATI dhe MANE, tashmë aksionerët kryesorë të “INSIG Jetë”

Finalizohet me sukses pjesmarrja influencuese e dy biznesmenëve më të njohur shqiptarë Z. Shefqet Kastrati dhe z. Samir Mane ne shoqerine e sigurimit te jetes “INSIG Jete”.
90% e aksioneve të Shoqërisë së Sigurimeve “INSIG Jetë”, tashmë do të zotërohen nga dy sipërmarrësit me të mëdhenj në fushën e biznesit Z. Shefqet Kastrati dhe Z. Samir Mane, ndërkohë 10% e aksioneve mbeten në pronësi të shoqërisë Eurosig.
Z. Shefqet Kastrati, president i Kastrati Group, lider në fushën e hidrokarbureve, numëron 25 vite suksesi ne treg. Me diversifikimin e shërbimeve dhe produkteve ndër vite, Kastrati Group u zhvillua me Shoqerite:

 

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online