Albsig shoqeri sigurimesh

Kasko, Minikasko tarifa të favorshme për ju nga Albsig!

  • Home
  • Kasko, Minikasko tarifa të favorshme për ju nga Albsig!
Kasko, Minikasko tarifa të favorshme për ju nga Albsig!

Keni blerë makinë të re, apo ekzistuesen doni që ta mbani në gjendje shumë të mire?. Për këtë mendon vetëm Albsig. Pajiseni automjetin tuaj me sigurimin Minikasko për vetëm 5 mijë lekë të reja dhe makina juaj do jetë me e sigurtë se asnjëherë tjetër. Minikasko është sigurimi i vetë automjetit për dëmtimet aksidentale nga përplasja e tij me një automjet tjetër, brenda territorit të Republikës së Shqipërisë, të vërtetuar me proces verbalin e policisë.

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online