Albsig shoqeri sigurimesh

Publicitet, paketat e shëndetit

  • Home
  • Publicitet, paketat e shëndetit
Publicitet, paketat e shëndetit

Paketa e shëndetit “Sigurimi nga sëmundjet” ofrohet për të gjithe Ju, punëmarrësit, familjarët, fëmijët, etj. Kjo risi në tregun shqiptar të sigurimeve ka për qëllim kompensimin e shpenzimeve mjekësore në rast sëmundjesh dhe problemesh shëndetësore.

Shoqeri a e sigurimeve Albsig ka dizenjuar dhe hedhur ne treg produktet e sigurimit te shendetit duke synuar te arrije nje pjese te madhe te individeve te cdo segmenti konsumator dhe me nje diversitet mbulimesh dhe primesh “ALBSIG” SH.A. ju mundëson trajtimin në entet spitalore dhe diagnostikuese më të specializuara. Vetëm duke paraqitur kartën e sigurimit të “ALBSIG” SH.A. ju përfitoni trajtime preferenciale për çdo rast të domosdoshëm shëndetësor.

Paketa e shëndetit “Sigurimi nga sëmundjet” ofrohet në varësi të paketës së sigurimit të përzgjedhur nga klienti.

 

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?