Albsig shoqeri sigurimesh

4 Avantazhet e Sigurimit të Pronës

  • Home
  • 4 Avantazhet e Sigurimit të Pronës
4 Avantazhet e Sigurimit të Pronës

Avantazhet e Sigurimit të Pronës janë të shumta. Sigurimi i pronës është lloji i sigurimit nga  humbjet që mbron pronën ose pasuritë tuaja në formën e ndërtesës dhe përmbajtjen e saj. Ky lloj sigurimi ndahet në dy kategori; sigurimi nga zjarri dhe sigurimi nga të gjitha rreziqet.

Mbrojtje maksimale

 

Një shtëpi së bashku me përmbajtjen e saj është një pronë e vlefshme me vlerën më të madhe financiare. Asetet e tilla duhet të marrin mbrojtje maksimale kundër të gjitha llojeve të rrezikut të humbjes të shkaktuar nga dëmtimet, humbjet ose shqetësimet e tjera.

 

Dështimi në krijimin e mbrojtjes për pasuritë tuaja të vlefshme mund të rezultojë në një humbje që mund të përkeqësojë seriozisht gjendjen tuaj financiare. Aq më tepër nëse nuk keni një sasi mjaft të madhe fondi rezervë emergjence.

 

Më poshtë janë disa nga artikuj të cilët mbulohen nga një sigurim prone, si në përfitimet kryesore ashtu edhe në ato shtesë.

 

  • Ndërtesa 
  •  Bizhuteri dhe sende të tjera të vlefshme
  • Pajisjet shtëpiake dhe orenditë si divan, tavolinë, televizor, kondicioner, DVD player ose pajisje të tjera elektronike
  • Përgjegjësia juridike e palëve të treta
  • Mbrojtja për aksidentet personale të shkaktuara nga dëmtimi i incidenteve të ndërtesës
  • Përfitime të tjera shtesë.

 

4 Arsyet pse Sigurimi i Pronës është i Rëndësishëm

Ekzistojnë të paktën gjashtë (6) arsye të dukshme pse sigurimi i pronës është jashtëzakonisht i rëndësishëm për ju që ta keni. Më poshtë gjeni të listuara arsyet:

 

1. Mbron Shtëpinë dhe Përmbajtjen e saj

 

Funksioni kryesor i sigurimit të pronës është të ofrojë mbrojtje për shtëpinë tuaj dhe përmbajtjen e saj.

 

Mbrojtja për pronën tuaj mbulon të gjitha llojeve të rrezikut të dëmeve të shkaktuara nga zjarri, fatkeqësitë natyrore ose faktorë të tjerë. Ai gjithashtu mbulon rrezikun e humbjes për shkak të vjedhjes ose veprimeve të tjera kriminale.

 

2. Ofron një ndjenjë sigurie

Ekzistenca e mbrojtjes së sigurimit të pronës kundër rreziqeve të pasigurta të humbjes siç janë zjarri, fatkeqësitë natyrore, vjedhjet, dhe kështu me radhë ju jep një paqe mendore dhe siguri si pronar i aseteve.

 

Nëse ato rreziqe ndodhin dhe ju pësoni humbje, kompania e sigurimeve do të japë kompensimin e duhur dhe ju nuk do të humbisni asgjë.

3. Mban larg shqetësimet financiare

 

Imagjinoni nëse e gjithë ndërtesa e shtëpisë tuaj dhe përmbajtja e saj digjen. Ju me siguri do të pësoni një humbje të madhe financiare. Kostot e riparimit dhe zëvendësimit për të gjitha ato prona janë sigurisht të konsiderueshme.

 

Sigurimi i pronës jep kompensim për atë humbje, në mënyrë që gjendja juaj financiare të mbetet e mbrojtur.

4. Ju ofron një vend të përkohshëm për të qëndruar

 

Nëse rreziku i humbjeve ndodh dhe ju shkakton humbjen e shtëpisë tuaj, sigurimi i pronës ju ofron një vend të përkohshëm për të qëndruar falas ose t’ju kompensojë për tarifën e qirasë së vendit të përkohshëm.

Redukto Rrezikun 

Nëse tashmë i dini arsyet pse sigurimi i pronës është i rëndësishëm, pse jeni akoma duke e  lënë pronën tuaj pa mbrojtje?

Edhe pse rreziku i humbjeve mund të mos ndodhë me pronat tuaja, të kesh një sigurim prone do të minimizonte me sukses ndikimin e atyre rreziqeve.

Atëherë mund të keni një jetë të qetë dhe të këndshme.

 

Open WhatsApp
Na kontaktoni !
Mirë se vini në ALBIG !
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?