Albsig shoqeri sigurimesh

Albsig – Festa e fundvitit

  • Home
  • Albsig – Festa e fundvitit
Albsig – Festa e fundvitit

Punonjësit janë vlera me e madhe për një Kompani.
Klienti për Shoqërinë Albsig është mbret.
Kohën më të madhe cdonjëri prej nesh e kalon më shumë në punë (kompani), se sa në familje.
Kur fati është në dorën tonë dhe ne punojmë me profesionistë që e ndjejnë punën e bërë si të ishte në biznesin e tyre atëhere kompania ka gjithmonë sukses.
Dhe Albsig suksesin e saj ia dedikon gjithmonë punonjësve.
Përvec punës së përditshme Albsig organizon festa, evente të rëndësishme brenda dhe jashte kompanie.
Një ndër aktivitetet e Albsig e cila është tradite e kompanisë është dhe festa e fundvitit.

aktivitetet e Albsig

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online