Albsig shoqeri sigurimesh

Category: Uncategorized @sq

Si të mbrohemi nga vapa

Si të mbrohemi nga vapa

Pavarësisht se i gëzohemi stinës së verës pas një dimri të gjatë, të ftohtë dhe me rrezikshmëri të lartë sëmundjesh gripale, edhe temperaturat e larta vijnë me rreziqet e...

Sigurimet më të çuditshme në botë

Sigurimet më të çuditshme në botë

Industria e sigurimeve ekziston prej qindra vjetësh dhe ofron polica për të mbuluar pothuajse çdo rrezik të imagjinueshëm. Megjithëse shumë sigurime kanë vlerë reale dhe mbrojnë nga rreziku i...

Open chat
Na Kontaktoni
Mirë se vini në ALBSIG
Përshendetje !
Si mund t'ju ndihmojmë ?

Blini sigurimin TPL Online:
💳 BLI TPL Online
Blini sigurimin Shendeti ne Udhetim Online:
💳 BLI SHU Online