Kompani Sigurimi: kriteret që bëjnë diferencën?

Sigurimi është një mjet mbrojtjeje nga humbjet financiare. Është një formë e menaxhimit të rrezikut, e përdorur kryesisht për të na mbrojtur kundër rrezikut të një humbjeje të kushtëzuar ose faktorëve të pasigurt për ne. Ka shumë kompani sigurimesh, kështu që zgjedhja midis tyre mund të jetë një sfidë. Këtu janë të listuara kriteret që […]

Shoqëri Sigurimi: Kriteret që Bëjnë Diferencën?

Sigurimi është një mjet mbrojtjeje nga humbjet financiare. Është një formë e menaxhimit të rrezikut, e përdorur kryesisht për të na mbrojtur kundër rrezikut të një humbjeje të kushtëzuar ose faktorëve të pasigurtë për ne. Ka shumë shoqëri sigurimesh, kështu që zgjedhja midis tyre mund të jetë një sfidë. Këtu janë të listuara kriteret që […]

Shëndeti: Si ta mbrojmë atë

Shëndeti është një nga gjërat më të shtrenjta dhe të rëndësishme që kemi ne si njerëz. Të gëzosh shëndet të plotë është një bekim i vërtetë. Aq sa i rëndësishëm është shëndeti, është po aq delikat. Sot jemi mirë dhe plot energji, por papritur e gjejmë veten në spital nga aksidenti me makinë që sapo […]

Sigurimi i Biznesit

Çfarë është sigurimi i biznesit?    Sigurimi i biznesit është ai lloj sigurimi, i cili ndihmon kompanitë të mbrojnë asetet e tyre financiare, pronën intelektuale dhe vendin fizik nga aksidentet  e paparashikuara, të cilat sjellin humbje të mëdha. Sigurimi i biznesit përfshin mbrojtjen, nga kushtet natyrore, vjedhjet, gjygjet , sëmundjet e punonjësve, etj.    Pse […]

3 Llojet e Sigurimit që i Duhen të Gjithëve

Ndërkohë, që nuk mund t’i parandalojmë të papriturat, ndonjëherë mund të marrim njëfarë mbrojtjeje. Sigurimi ka për qëllim të na mbrojë, të paktën financiarisht, nëse ndodhin gjëra të caktuara. Por ka mundësi të shumta sigurimi, dhe shumë ekspertë financiarë do të thonë që ju duhet t’i keni të gjitha. Mund të jetë e vështirë të […]

5 arsye pse sigurimi është i rëndësishëm

Siguroni me Albsig pasurinë tuaj më të madhe  – ju! Ju bëni siguracion makine  dhe shtëpie, por asgjë nuk është më e rëndësishme se jeta juaj dhe aftësia juaj për të jetuar. Pra, ka kuptim të mirë të siguroni pasurinë tuaj më të madhe – ju! Ndërsa kalojmë nëpër jetë, gjejmë një partner, krijojmë një […]

Dëmet pezull/Albsig me numrin me të vogël të dosjeve

  Burimi: Vizional Ndërgjegjësohet Tregu i Sigurimeve, dëmet pezull sa vijnë e pakësohen Shoqëritë e sigurimeve sa vijnë e rrisin më shumë përgjegjshmërinë ndaj klientit duke shlyer në kohë detyrimet për dëmet e shkaktuara dhe duke zvogëluar sa më shumë dëmet pezull për shkak të problematikave që ato mbartin. Ky fenomen faktohet fare qartë nga […]

Endrra e Soirdios, 14-vjeçari që sfidon autizmin me kitarë realizohet nga Albsig

Burimi: Vizional Notat e pentagramit duket sikur i lexohen te sytë e shkruar që i rrezëllin me plot shpresë. Heshtja e tij flet më shumë se sa fjalët.  Është i përqëndruar gjithmonë te muzika. Hera- herës nxjerr telefonin nga xhepi dhe nis e akordon notat muzikore. Endrra e tij për muzikën tashmë i është plotësuar […]

AMF miraton udhëzimin për sistemin “Bonus-Malus”

Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka miratuar udhëzimin “Mbi zbatimin e sistemit Bonus-Malus në sigurimin MTPL e brendshme”. Udhëzimi përcakton kriteret për llogaritjen e skemës universale të sistemit “Bonus-Malus” që do të zbatohet nga të gjitha shoqëritë e sigurimit që ofrojnë produktin TPL e brendshme në kategoritë B1 (autovetura) dhe B2 (furgona, mikrobuzë). Udhëzimi […]