4 Avantazhet e Sigurimit të Pronës

Sigurimi i pronës është lloji i sigurimit nga  humbjet që mbron pronën ose pasuritë tuaja në formën e ndërtesës dhe përmbajtjen e saj. Ky lloj sigurimi ndahet në dy kategori; sigurimi nga zjarri dhe sigurimi nga të gjitha rreziqet. Mbrojtje maksimale   Një shtëpi së bashku me përmbajtjen e saj është një pronë e vlefshme […]

Dëmet pezull/Albsig me numrin me të vogël të dosjeve

  Burimi: Vizional Ndërgjegjësohet Tregu i Sigurimeve, dëmet pezull sa vijnë e pakësohen Shoqëritë e sigurimeve sa vijnë e rrisin më shumë përgjegjshmërinë ndaj klientit duke shlyer në kohë detyrimet për dëmet e shkaktuara dhe duke zvogëluar sa më shumë dëmet pezull për shkak të problematikave që ato mbartin. Ky fenomen faktohet fare qartë nga […]

Endrra e Soirdios, 14-vjeçari që sfidon autizmin me kitarë realizohet nga Albsig

Burimi: Vizional Notat e pentagramit duket sikur i lexohen te sytë e shkruar që i rrezëllin me plot shpresë. Heshtja e tij flet më shumë se sa fjalët.  Është i përqëndruar gjithmonë te muzika. Hera- herës nxjerr telefonin nga xhepi dhe nis e akordon notat muzikore. Endrra e tij për muzikën tashmë i është plotësuar […]

AMF miraton udhëzimin për sistemin “Bonus-Malus”

Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka miratuar udhëzimin “Mbi zbatimin e sistemit Bonus-Malus në sigurimin MTPL e brendshme”. Udhëzimi përcakton kriteret për llogaritjen e skemës universale të sistemit “Bonus-Malus” që do të zbatohet nga të gjitha shoqëritë e sigurimit që ofrojnë produktin TPL e brendshme në kategoritë B1 (autovetura) dhe B2 (furgona, mikrobuzë). Udhëzimi […]

Presentation of Albsig Insurance Company

– Information about Albsig company – Company profile – History of Company – Governance of company – Activity of company – Products portfolio  

Publicity, health packages

Under construction …