Ju nevojitet sigurimi TPL.

Me një klik blijeni ne Albsig dhe do te keni jo vetem lehtesime por dhe perfitime. Beni blerjen e kerkuar dhe përfitoni komisionin e ndërmjetësit të shitjeve (10%komisionin e agjentit)”