Albsig.sh.a pjesë e Kastrati Group po ndjek me vëmendje situatën e krijuar nga tërmeti dhe po operon me grupe specialistesh në terren.

Njoftojmë të gjithë klientët tanë që kanë pësuar dëme të kontaktojnë nëpërmjet numrave të telefonit si: TEL: +355 4 22 54 770; /CEL; +355 68 21 62 603; / CEL; +355682052744; dhe adreses elektronike info@albsig.al .

Lutemi paraprakisht na mundësoni dokumentacionet e duhura siç janë: polica e sigurimit, foto të dëmeve të ndodhura.

Ky informacion kërkohet për të filluar praktikën e dëmit, si dhe për të filluar procesin e verifikimit dhe dëmshpërblimit.

I gjithë ekipi I Albsig është në dispozicion për çdo ndihmë që ju nevojitet klientëve në çdo kohë.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

KARANTINIMI/ KURSE KOHE DHE PARA, BLI ONLINE NË ALBSIG SIGURACIONET QË TE DUHEN

Tregu i shitjeve online në Shqipëri po vijon zgjerimin edhe në fushën e sigurimeve.


TËRMETI, ALBSIG ME GRUPE PUNE NË TERREN PËR DËMET E KLIENTËVE, PAGESA REKORD PËR DËMET E VOGLA

Fatkeqësia më e madhe, tërmeti i ditëve të fundit kaloi. Pas tij, menjëherë nisën reshjet që brenda një natë shkaktuan përmbytjen e qindra banesave dhe bizneseve në Tiranë, Durrës, Vlorë, Lezhë, Fushë-Krujë e shumë zona të tjera.


Tregu i sigurimeve – vazhdon trendi rritës ne pagimin e dëmeve

Kompanitë e sigurimeve sa vijnë e rrisin më shumë përgjegjshmërinë ndaj klientit duke shlyer në kohë detyrimet për dëmet e shkaktuara.


Jo vetëm i detyrueshëm, tregu po orientohet drejt sigurimeve vullnetare

Tregu shqiptar i sigurimeve vijon të jetë i orientuer kryesisht tek ai i sigurimit të detyrueshëm, ku TPL-ja ose siç quhet rëndom sigurimi i makinës, përbën pjesën më të madhe të portofolit.


Me një KLIK, “bli online” në Albsig/ Shoqëritë e sigurimeve, në garë për “Tregun Virtual”

Tashmë prej pak vitesh bëj një jetë dyfishtë, mes Londrës dhe Tiranës. Ah po, duke mos harruar dhe vendlindjen time Vlorën, ku nuk shkon muaji pa shkuar dhe atje sepse kam prindrit, gjënë më të shtrenjtë që ka çdo fëmijë.


“Albsig” / Kompania që kthen besimin në siguracione mjetesh

Çdokujt mund t’i ndodhë një aksident me makinë. Kjo, kur numëri i makinave është shtuar. Kur, rrugët parësore apo dytësore, lënë ende për të dëshiruar. Kur në to ka mangësi sinjalistika, apo mungon fare. Dhe, kur drejtuesit e mjeteve, shkelin rregullat e qarkullimit. Rrallëkush ka pësuar një aksident.


Albsig bën revolucion në tregun e sigurimeve

Tregu i sigurimeve në Shqipëri vijon prej vitesh të jetë i dominuar nga sigurimet e detyrueshme, kryesisht ato të llojit MTPL (sigurimi i makinave), të cilat edhe aktualisht, sipas të dhënave më të fundit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare për muajin prill 2018, zënë mbi 60% të totalit të këtij tregu.


Të dhënat e 6-mujorit, Albsig rritje në të gjitha drejtimet

Referuar të dhënave të 6-mujorit të parë të vitit 2018, Albsig rezulton të jetë në vend të parë sa i përket rritjes së nivelit të dëmeve të paguara, krahasuar me një vit më parë, duke dëshmuar në këtë mënyrë edhe nivelin e lartë të përgjegjshmërisë së shoqërisë në raport me klientët e saj dhe përgjigjen në çdo kohë ndaj nevojave të tyre.


ALBSIG ngjitet në vend të dytë në tregun e sigurimeve

Kompania e sigurimeve Albsig ka shënuar rritje konstante gjatë vitit të fundit, ndërsa për herë të parë rezulton të jetë shoqëria e dytë më e madhe në tregun e sigurimeve në Shqipëri.


Sigurime 8- mujori, Sigal zbret në 28% të tregut, rritet Intersig dhe Albsig dhe INSIG

Tregu i sigurimeve të Jo-Jetës edhe në tetëmujorin e këtij viti vazhdoi të ruante pozitat dominuese, duke zënë rreth 90% të totalit.


Siguracionet, Albsig në vendin e parë për dëmshpërblimet ndaj klientëve

Dëmshpërblimi në kohë dhe kundrejt procedurave të rregullta dhe në favor të klientit. Këtë proces të munguar tashmë e gjeni vetëm në Albsig.