Kompania e sigurimeve Albsig, gjatë rrugës drejt krijimit të identifikimit të saj, por edhe më vone gjatë tërë kohës pati përkrahjen e pakufishme prej partnereve të saj, të cilët e përkrahen shumë dhe pa të cilët vështirë se do të mund të arrihej ky stad i zhvillimit te kompanisë. Prej tyre Albsig  ka përkrahjen morale, kritikat dhe sygjerimet më të sinqerta që ndikuan në perfeksionimin kompanise.